Rent a car Beograd Srbija - Iznajmljivanje Automobila Beograd
24/7 kontakt +38163267202Rent a car Beograd

Rent a car Novi Beograd

 

Rent a car Novi Beograd  Gold

Potreban Vam je automobil za iznajmljivanje odnosno rentakar na Novom Beogradu bez depozita, na pravom ste mestu. Gold Rent-A-Car Novi Beograd je jedna od najpoznatijih agencija za iznajmljivanje automobila u Srbiji.

 

Mi smo jedna smo od retkih agencija koje ne traže depozit prilikom preuzimanja auta osim ya LUX vozila. Kupcima pružamo vozilo na željenu lokaciju na celom području Beograda bez dodatnog troska.

Kako nismo povezani ni sa jednim specifičnim proizvođačem automobila, mi smo u mogućnosti da kupcima ponudimo različite marke i modele automobila.

Umesto da pustimo vozila da stare, mi takođe zamenjujemo naša najpopularnija putnička vozila svakih nekoliko godina. Zamena polovnih vozila eliminiše neudobno habanje i smanjuje rizik od kvara i drugih neprijatnosti za naše kupce.

Rent A Car Gold daje Maximum u iznajmljivanju vozila.

 

Naša radna filozofija

1. Našim klijentima nudimo sigurno, pouzdano, čisto i udobno vozilo, kao i vrhunsku najbolju moguću uslugu, kako bi od njih dobili veće samopouzdanje da unapredjujemo naš posao.

 

2. Izazovi uvek predstavljaju za nas mogućnost napredka.

3. Posvetiti se poštovanju humanističkog principa pomaganja drugima i stvaranja radnih mesta koja su prijatna zaposlenima za rad, kako bi svi dali svoj maksimum.

Poboljšanje kvaliteta u tri glavne oblasti
Da bi korisnicima obezbedili sigurnost i bezbrižnost, Max Rent-A-Car nastoji da poboljša kvalitet u tri glavne oblasti.

- Kvalitet vozila
- Kvalitet usluge
- kvaliteta iznajmljivanja

Više od samo iznajmljivanja automobila, korisnicima pružamo razne usluge na zadovoljstvo i bezbrižnost. Kad god i gde god poslujemo, poštovanje naših kupaca uvek dolazi na prvo mesto.

Ne samo da promovišemo iznajmljivanje vozila, već i stvaramo dodatnu vrednost. Takođe smo uključeni u razne druge inicijative. Kao agencija koja se bavi automobilima, okolina u kojoj živimo nam je presudna briga.

Pogledajte naša Rent a car vozila

 

 

 

Ukoliko Vam treba jeftin Rent a car Beograd slobodno nas pozovite i rezervisite Vas auto  - Gold Iznajmljivanje Automobila Beograd

Rent a car Beograd | Mercedes
Rent a car Beograd | Nissan
rent a car Beograd | Hyundai
rent a car Beograd | BMW></span></span>

    </div>
     <div class=
rent a car Beograd |FiatRent a car Beograd dovozimo vozilo adresu GoldRent

Gold rent a car Beograd u svojoj ponudi ima odličan odnos cene sa kvalitetnim voziima.Agencija za iznajmljivanje automobila nalazi se na Novom Beogradu, ali voliza dovozimo na bilo kojoj adresi u Beogradu.Naša vozila su redovno servisirana i apsolutno 100% ispravna, takoda na bilo koji put možete da krenete bez problema sa iznajmljnim autom.Kompletan vozni park je opremljen GPS uređajima tako da u svakom trenutku znate gde se nalazite.

Copyright © All rights reserved | Rent a car Beograd GOLD