Rent a Car Beograd bez depozita - Najjeftiniji rent a car Beograd Srbija - Iznajmljivanje vozila Aerodrom Nikola Tesla
24/7 kontakt +38163267202

Rent a car Aerodrom Beograd

 

Iznajmljivanje Automobila Aerodrom Beograd Nikola Tesla

Ukoliko dolazite u Beograd i potreban vam je automobil na kraci ili duži vremenski period, na pravom ste mestu. Rent a car Aerodom Beograd Bez Depozita Gold je Vas pravi izbor. Odlikuju nas tačnost, preciznost, nova i uredno čista vozila.

 

Posedujemo veliki broj vozila, tako da je nemoguće da se desi da nemamo automobil po vašoj želji. Posedujemo sve klase vozila od ekonomik (od 10eur/dnevno) do LUX klase vozila.
Postupak iznajmljivanja rent a car na Aerodromu Nikola Tesla je pojednostavljen kako bi što manje vremena gubili posle napornog leta i vrši se u par koraka:
# Izvršite rezervaciju rent a car vozila pre polaska kako bi vas čekao željeni automobil iz naše bogate flote na Aerodromu NIkola Tesla
Rent a car Aerodrom Beograd - kako nas pronaći?

# Prilikom sletanja, na samom izlasku vas naš rent a car predstavnik će vas čekati sa papirom u ruci na kom piše vaše ime i prezime, odvesti do rent a car vozila koje ste rezervisali na javni parking u okviru aerodroma Nikola Tesla. Popunjava se ugovor i vrši primopredja rent a car vozila (10 min) nakon čega mozete krenuti sa vozilom. Tokom vožnje imate našu tehničku podršku 24/7
Rent A Car Aerodrom Beograd- kako Vratiti iznajmljeno vozilo?

# Povratak iznajmljenig vozila možete takodje izvršiti na rent a car parkingu Aerodroma Nikola Tesla, na vrlo sličan način kao što ste preuzeli, naš predstavnik agencije Gold vas čeka na parkingu aerodroma Nikola Tesla. Vrši se primopredaja rent a car vozila, nakon čega nastavljate put sa aerodroma.

Iznajmljivanje automobila vršimo takodje na Aerodrom Niš,Aerodrom Kraljevo po najboljim cenama od cak 10 evra,bez depozita - uvek sa Vama Vaš Rent a car Aerodrom Beograd Nikola Tesla.

Mercedes rent a car Beograd
Nissan rent a car Beograd
Hyundai rent a car Beograd
BMW rent a car Beograd></span></span>

    </div>
    <div class= Ford rent a car Beograd
Fiat rent a car BeogradCopyright © All rights reserved | Rent a car Beograd GOLD