Rent a car Beograd Srbija - Iznajmljivanje Automobila Beograd
24/7 kontakt +38163267202Rent a car Beograd

Pet razloga za iznajmljivanje automobila na duže

U svetu se sve veći broj ljudi odlučuje da iznajmi željeni automobil od rent a car agencija umesto da kupi sopstveni. Ova privredna grana čak spada u najbrže rastuće jer se procenjuje da dostiže čak 22 miliona pojedinačnih iznajmljivanja godišnje. Automobil se može iznajmiti na različito vreme, od nekoliko sati, nekoliko dana, meseci ili godinu. Atraktivnost mogućnosti iznajmljivanja automobila na duži period umesto kupovini sopstvenog leži u velikoj slobodi izbora i očiglednoj isplativosti ponuda, naročito za evropske vozače.
Veliki izbor automobila za svačiji ukus
Želeli ste da kupite određeni model automobila ali nemate dovoljno novca baš za njega, razmislite onda o iznajmljivanju. Iznajmljivanje većih automobila, naročito ako očekujete da vam je potreban nekoliko meseci, jeftinije je od kupovine i novog i polovnog. Možete izabrati željeni nivo opremljenosti vozila, ali i veličinu, marku, model, godište, tip motora i menjača automobila.
Rent a car agencija kod koje smo se raspitivali ima u ponudi automobile svih od A do E klase. Iz B i C klase tu su Renault, Ford, Škoda, Seat, Opel, Citroen i Peugeot. Za ljubitelje luksuznih automobila tu su BMW X6, Porsche Cayenne, Mercedes E200 ili Audi A6. Svaki vozač će moći da nađe nešto po svom ukusu i spram svojih planiranih izdataka za automobil.
Ne postoje troškovi održavanja
Kada iznajmite automobil, kompletni troškovi održavanja, izuzev goriva, padaju na teret agencije od koje iznajmljujete. Ne treba da razmišljate o malom i velikom servisu, pređenoj kilometraži, čak ni o zameni svećica. Kompletno održavanje automobila spada u obaveze rent a car agencije. Čak dobijate beslatno odgovarajuće sigurnosno sedište za dete, zeleni karton i GPS sistem. Vozači su odgovorni samo za štetu koju samostalno načine na automobilu, a koja ne podleže polisi osiguranja.
Nema gubljenja vremena
Osim troškova, vozači su pošteđeni u potpunosti i provođenja vremena po servisima i u traženju rezervnih delova. To su sve obaveze agencije koja je dužna da automobil, koji je spreman za servis na kratko zameni drugim vozilom i potom vrati u ispravnom stanju.
Bez troškova registracije i osiguranja
Svaki automobil mora da se registruje jednom godišnje što znači da je potrebno izdvojiti između 150 i 1000 evra, u zavisnosti od snage motora. Vlasnici automobila ne treba da zaborave ni Kasko osiguranje koje stoji oko 500 evra. Kada automobil iznajmljujete na duži period, nemate ovu vrstu troškova, nema potrebe da brinete o datumu isteka registracije. Samim tim automobil vas košta čisto onoliko koliko stoji u ugovoru, bez bilo kakvih dodatnih troškova.
Nema rizika od gubitka vrednosti automobila
Prema opštem računu troškova prilikom kupovine novog automobila B klase (vrednosti oko 10.000 -12.000 evra) u prvih godinu dana, kupac gubi 4.000 - 5.000 evra. Do ove cifre se dođe kada se saberu svi troškovi registracije, osiguranja, održavanja, ali i činjenica da automobil gubi na ceni oko 20% odmah pri kupovini i još dodatno nakon godinu dana korišćenja. Zbiru treba dodati trošak za zimske gume, balansiranje, redovan servis, zamene ulja i troškove perionice. Iako je amortizacija uobičajena stvar, mnogi se iznenade kada nakon godinu dana požele da prodaju automobil i sraćunaju koliko su izgubili novca.
Kada se u obzir uzmu svi troškovi održavanja automobila i uobičajen gubitak vrednosti novih, ali i polovnih automobila, sasvim je opravdano izdvojiti ta sredstva na godišnjem nivou za iznajmljivanje željenog automobila.

Ukoliko Vam treba jeftin Rent a car Beograd slobodno nas pozovite i rezervisite Vas auto  - Gold Iznajmljivanje Automobila Beograd

Rent a car Beograd | Mercedes
Rent a car Beograd | Nissan
rent a car Beograd | Hyundai
rent a car Beograd | BMW></span></span>

    </div>
     <div class=
rent a car Beograd |FiatRent a car Beograd dovozimo vozilo adresu GoldRent

Gold rent a car Beograd u svojoj ponudi ima odličan odnos cene sa kvalitetnim voziima.Agencija za iznajmljivanje automobila nalazi se na Novom Beogradu, ali voliza dovozimo na bilo kojoj adresi u Beogradu.Naša vozila su redovno servisirana i apsolutno 100% ispravna, takoda na bilo koji put možete da krenete bez problema sa iznajmljnim autom.Kompletan vozni park je opremljen GPS uređajima tako da u svakom trenutku znate gde se nalazite.

Copyright © All rights reserved | Rent a car Beograd GOLD